09:48 / E Martë, 08 Tetor 2019

Prince Caffe dhe “M&Sillosi” marrin pjesë në panairin Anuga, të Kölnit(Gjermani)

Më shumë se 7000 mijë ekspozues në panairin më të madhë të tregtisë ne botë, më i rëndësishimi ne industrinë e ushqimit dhe pijeve pjesmarës janë “Prince Caffe” dhe “M & Sillosi” me produktet e tyre.
Panairi më i madhe Anuga, këtë vit feston 100- vjetorin, në këto pesë ditë jubilare edhe “Prince Caffe” dhe “M & Sillosi” mirëpritet në një hapësirë gjigante, ku prezanton produktet e kafesë turke, instant 3in1, espresso, dhe produktet e miellit Finnesa.

Paraqitja në këtë panair, përveç që ndihmon në promovimin e produkteve vendore, është mundësi e mirë që ndikon në zhvillimin dhe plasimin e produkteve në tregun evropian.

Panairi Anuga mbahet çdo dy vjet dhe eshte më i vizituari, me më shumë se 200 mijë vizitorë.