11:54 / E Mërkurë, 07 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Princi Charles ka kërkesa të çuditshme për stafin e tij çdo mëngjes

Princi Çarls ka një rutinë shumë të caktuar në mëngjes.

Si trashëgimtar, princi Çarls ka një ekip të cilët për 24 orë i ndihmojnë gjithçka.

Ata e gatuajnë ushqimin e tij, e bëjnë gati shtratin e tij dhe në përgjithësi e ndihmojnë atë me jetën e përditshme, shkruan ‘Daily Mirror’, transmeton Indeksonline.

Sipas mikut të ngushtë të Princeshës Diana dhe ish-shërbëtorit Paul Burrell, i cili ka punuar ngushtë me familjen, Charles ka një rutinë shumë të rreptë në mëngjes.

Ajo kërkon shumë ndihmë nga stafi i tij besnik dhe disa nga kërkesat janë pak të pazakonta.

Pizhamet e tij për cdo mengjes duhet të jenë të hekurosura, prize e dushit duhet të jetë në pozitë të caktuar dhe temperature e ujit duhet të jetë e vakët”

Por, ndoshta, kërkesa më e çuditshme është për pastrimin e dhëmbëve.

Burrell thotë se Charles ka një punëtor nga stafin e tij që shtydh pak pastë të dhmëveve mbi furqën e tij cdo mëngjes./Indeksonline/