23:57 / E Premte, 01 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Princi Leka bëhet nostalgjik, shikoni çfarë publikon (Foto)

Princ Leka në faqen e tij zyrtare në Facebook ka shpërndarë disa fotografi nostalgjike dhe po aq të veçanta me dy prindërit e tij.

Në fotot e papublikuara më parë, shihet familja Leka , e qeshur dhe e bashkuar. Sigurisht tek zonja nuk mungon finesa dhe stili në veshje, ndërsa tek Princi Leka I shihet ngjashmëria dhe shëmbëlltyra e plotë e të birit të tij sot.

“Në kujtim të babait tim dhe jetës së tij që ia kushtoi kombit të vet. Gjashtë vjet para se të ndahej nga jeta. Ai nga mungon vërtetë shumë” lexohet në përshkimin e ndjerë të Princit Leka II.