12:31 / E Premte, 23 Tetor 2020

“Princi po vjen” me shumë dhurata!

Gjatë muajit shtator-tetor “Prince Caffe”-ja, ka vizituar të gjitha qytetet e Kosovës me fushatën: “Princi po vjen”.

Fushata ka pasur për qëllim që “Prince Caffe”-ja turke të jetë sa më afër klientëve të saj si gjithmonë edhe duke i shpërblyer me dhurata të ndryshme të gjithë ata që janë besnikë ndaj këtij brendi.

Çdo gjë e bukur e ka edhe fundin e vet dhe këtë fushatë “Prince Caffe”-ja e mbyll me qytetin më të madh të Kosovës, pra në Prishtinë.

“Prince Caffe”-ja njëherësh falënderon të gjithë klientët që i kanë besuar dhe që konsumojnë produktet e saj me mesazhin:

“Prince Caffe”-ja do të vijë prapë te ju me plot dhurata!

Në vijim gjeni një përmbledhje të fituesve sipas qyteteve: