20:58 / E Hënë, 12 Nëntor 2018

Prizren/ Shtëpia e kulturës shndërrohet në ambulantë

Në fshatin Lubizhdë të komunë së Prizrenit shtëpia e kulturës është shndërruar në ambulantë.

Ky transferim u bë pas vendimit për rrënimin e objektit të vjetër dhe ndërtimin e të riu.

Banorët po shpresojnë se qendra e re e mjekësi familjare të bëhet shpejt.

Edhe komuna e Prizrenit thotë se ndërtimi i objektit të ri të QMF-së në këtë fshat ishte më së i nevojshëm.

Mos i humb