16:45 / E Mërkurë, 24 Shkurt 2021 / FG

Produktet e kompanive kosovare po marrin pjesë në panairin prestixhioz të Dubait

Produktet e kompanive kosovare, të “ERC Trade” dhe “Belux Paper Cups” tashmë kanë prekur edhe tregun ndërkombëtar.

Prodhimet e tyre kanë marrë pjesë në panairin e njohur “Gulfood 2021″ në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe.

Prodhimet tona vendore shumë shpejt edhe në tregjet ndërkombëtare.

ERC Trade & Belux Paper Cups po merr pjesë në panairin e njohur ndërkombëtar “Gulfood 2021″ në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe, me produktet tashmë të njohura dhe kualitative në tregun e Kosovës dhe rajonit, gotat e letrës – Belux Paper Cups.

Falenderojmë të gjithë klientet dhe partnerët tanë për bashkëpunimin dhe besimin e tyre në ERC Trade përgjatë gjithë këtyre viteve”.