18:14 / E Mërkurë, 25 Janar 2023 / AR

Projekti për sigurinë e ujit dhe mbrojtjen e kanalit, Ibër Lepenci fton ofertuesit

Qeveria e Kosovës ka marrë financim nga Banka Botërore për koston e Projektit për Sigurinë e Ujit dhe Mbrojtjen e Kanalit dhe synon të përdorë një financim të të ardhurave për pagesat për një kontratë për Punimet për Rehabilitimin e Kanalit të Ibër Lepencit.

N.H. Ibër Lepenc tani bën ftesë për oferta të mbyllura nga ofertuesit e kualifikuar për Rehabilitimin e Kanalit të Ibër Lepencit.

Më poshtë ftesa për ofertë: