18:42 / E Mërkurë, 29 Nëntor 2023 / LB

Prokuroria kërkon caktimin e masës së ndalimit për Molliqajn dhe aktivistët tjerë të PSD-së

Partia Socialdemokrate (PSD), ka njoftuar se kryetari i tyre Dardan Molliqaj është ndaluar, duke e quajtur këtë ndalim si vendim politik.

Bashkë me të janë arretuar edhe Zgjim Hyseni, Nol Nushi, Agron Kabashi, Korab Korça, Gent Brahimi.