10:19 / E Hënë, 12 Shkurt 2018

Propozimet se çfarë duhet të vishni për ‘Shën Valentin’ (Foto)

E pëlqyet apo jo, Shën Valentini ka afruar dhe për këtë shumë femra nuk dinë se çfarë të veshin.

Të relaksohesh në shtëpi apo të dalësh sigurisht duhet të zgjedhësh diçka të bukur për të vënë mbi trupin .

Sigurisht rregulli më i rëndësishëm është të vishni atë që ju bën të ndiheni më mirë, më rehat.

Më poshtë keni disa fotografi se çfarë u propozohet të vishni: