14:28 / E Martë, 14 Maj 2019

Propozimi me unazën më të çuditshme, e padyshim edhe të neveritshme!

Sigurisht se të gjithë ne kemi parë lloje të ndryshme të unazave për propozim.

Madje disa prej tyre edhe me qumësht.

Por sigurisht se dashuria nuk njeh mënyrën se si i propozoni të dashurit/ës, sepse ajo i mund të gjitha.

Por së fundi gjithkush është fokusuar në një unazë interesante që dikush përdori për propozim.

Mblodhi qime të flokëve dhe i pështjelli ato rreth gishtit, që të duket si një unazë, transmeton Indeksonline.

Pavarësisht dashurisë, kjo gjë duket shumë e shpifur.

Nuk dihet saktësisht se kush e ka bërë këtë gjë, por që fotografitë janë publikuar në të gjitha rrjetet sociale, duke u komentuar si mos më keq./Indeksonline/