14:41 / E Shtunë, 24 Gusht 2019

Pse dashuria është e domosdoshme për ta jetuar thellësisht jetën?

magjinoni që po shijoni jetën tuaj me të gjitha hobit dhe gjërat që ju pëlqejnë me shumë. Ju besoni se çdo vendim që merrni është i drejtë dhe thjesht nuk ka asnjë mënyrë tjetër.

Por pastaj … bum! Papritur jeni të dashuruar, e gjithë jeta juaj merr një kthesë dhe 2 botë krejtësisht të ndryshme bashkohen për t’ju bërë një person edhe më të mrekullueshëm.

Ne i admirojmë gjërat e fuqishme që janë në gjendje t’i kthejnë njerëzit në versione më të mira të vetvetes.

Dashuria na mëson empatinë.
Dashuria na bën më të fortë.
Dashuria na jep durim.
Dashuria na bën të ndihemi të gjallë.
Dashuria na tregon rëndësinë e të qenit të dhembshur.
Dashuria zgjeron interesat tona.
Dashuria është një shtyllë motivimi.
Dashuria na ndihmon të kuptojmë më mirë veten.