15:33 / E Premte, 10 Janar 2020

Pse duhet të konsumoni pijet e Sinalco Kosovës, kompanisë gjermano-kosovare

Sinalco Kosova vazhdon të sjellë në treg prodhimet ndër më cilësoret vendore në tregun kosovar.

E veçanta e kompanisë Sinalco Kosova është licensa gjermane që përmban si brend ndërkombëtar, ndërsa prodhohet në Vrellë të Istogut.

Ujë cilësor dhe përbërja origjinale ndërkombëtare e bën këtë pije tejet kualitative.

Cila është e veçanta e kësaj pije dhe më shumë detaje, shikojeni këtë përmbledhje.