07:58 / E Enjte, 14 Qershor 2018

Pse nuk duhet ta rregulloni grimin në publik

Të gjithë e dimë sa e rëndësishme është mirësjellje dhe njohja e rregullave bazike të kulturës që të ndjeheni më mirë me veten, por edhe të vlerësoheni më shumë nga rrethi.

Njëra nga këto rregulla që duhet t’i dini është ajo se rregullimi i grimit në publik është i ndaluar. Askush nuk ka nevojë që të ju shoh teksa grimoheni në rrugë, apo në kafene, njësoj sikur ju nuk dëshironi t’i shihni të tjerët duke bërë këtë gjë në hapësirën publike që ndani.

E njejta vlen edhe për krehjen e flokëve, apo rregullimin e thonjve, përcjell KosovaPress. Të gjitha këto e kanë vendin në dhomë.