13:07 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Publikon fotomontazh me vajzA�n e vdekur, mA� pas bA�het zbulimi shokues nga policia

Realizoi njA� album fotografik me imazhet e vajzA�s sA� vdekur. NA� tA� vA�rtetA�, Jeanie Ditty, njA� nA�nA� 23- vjeA�are nga Pennsylvania, SHBA, e cila kishte sjellA� nA� jetA� vogA�lushen Macy Grace, fshihte njA� sekret tA� tmerrshA�m. Sipas Huffington Post Canada, gruaja u deklarua fajtore pA�r vdekjen e vajzA�s sA� saj dy vjeA�are.

Fillimisht gruaja kishte thA�nA� se vajza kishte vdekur pasi ishte mbytur me njA� copA� banane. NA� muajin dhjetor ajo i dha lamtumirA�n e fundit tA� bijA�s, duke u shprehur e hidhA�ruar ashtu si A�do nA�nA� nA� njA� moment tA� tillA�.

Por pas njA� sA�rA� fotografish tA� pA�rpunuara ku shihej me vajzA�n e vdekur, hetuesit zbuluan se ajo dhe partneri i saj Zachary Keefer, 32 vjeA�, ishin pA�rgjegjA�s pA�r vdekjen e vogA�lushes.

FajA�sia e tyre u provua nga analizat ne trupin e Macy, ku kishte shenja dA�mtimesh. Jeanie pA�rmes publikimit tA� fotografive tA� montuara, synonte tA� fshihte vrasjen.

Të fundit