13:48 / E Shtunë, 22 Shtator 2018

Puna e ëndrrave, ja sa dollarë fitoni në muaj duke fjetur

Ndihem shumë më mirë pas një gjumi të mirë të natës. Kjo ju bën të ndiheni të freskuar dhe qetë.

Dhe unë mendoj se më i vjetër që bëheni, aq më e rëndësishme është të merrni gjumë të mjaftueshëm.

Kjo është arsyeja pse kjo punë tingëllon absolutisht e mahnitshme! Detyra është e thjeshtë: fle çdo natë për 70 ditë radhazi.

NASA ka filluar këtë projekt për të hetuar se si trupi i njeriut përshtatet me mungesën e peshës, shkruan Ladbible.

Si pjesë e këtij studimi, pjesëmarrësit duhet të kalojnë 70 ditë. Subjektet e testit njerëzor do të shpenzojnë pothuajse të gjithë kohën e tyre të shtrirë në shtrat – madje edhe kur hanë dhe pinë!

NASA do të përdorë rezultatet e studimit kur harton anijen e tyre për të përshtatur anijet me nevojat e trupit të njeriut, përcjell bs.

Pra, jo vetëm që mund të shtriheni përreth dhe të mos bëni asgjë për 70 ditë – kjo është e gjitha në emër të shkencës dhe eksplorimit të hapësirës!

Por gjëja më e mirë e të gjitha është se ju edhe paguheni për këtë. Pjesëmarrësit do të marrin £ 12,000 për 10 javë të “punës”, që korrespondon me $ 16,000. Jo keq për të fjetur në punë!

Mos i humb