20:30 / E Hënë, 15 Gusht 2022 / GF

Pushime të paharruara vetëm me Fibula Travel, ofertat fantastike!

Pushim pure kënaqësi vetëm me FIBULA, nisje direkte per Antalya dhe Bodrum nga: Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithe Europa!

Agjensia turistike lider në Kosovë Fibula Travel ofton mundësitë më të mira të shërbimit për turistët shqiptarë dhe jo vetëm.

Ofertat e saj fantastike për tē vizituar dhe qytetin e Stanbollit në hotelët me tē mira,

Përveç në rivierën turke, tani me Fibula Travel mund të shijoni edhe bregdetin shqiptar në hotelet më ekskluzive dhe me çmime të favorshme.

Rezervoni dhe paguani online pushime, bileta të aeroplanit dhe hotele në gjithë botën!

Për më shumë kliko linkun  https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

045 373 666, Gjakovë

045 373 555, Prizren

045 875 555, Pejë

038/045/049 24 25 26, Prishtinë

FIbula Travel Agency – Kosova