13:53 / E Shtunë, 10 Mars 2018 / indeksADMonline

Qe çka është dashnia, e duan njëri tjetrin, por më shumë skuadrën (Foto)

Kurth dhe Doris janë çifti gjerman që dinë të duajnë skuadrën e zemrës më shumë se gjithçka tjetër. Ta vitizosh shtëpinë e tyre duke se ke vizituar skuadrën gjermane, Leipzig.

Gjithçka në shtëpinë e tyre ka të bëj me këtë skuadër. Burri 72 vjeçar me gruan 67 vjeçare e duan aq shumë Leipzigun sa që para 2 vitesh kanë bërë një ceremoni martese në stadiumin e kësaj skuadre.

Secila orendi, secila dhomë, secila veshje, raftet, muri dhe gjithçka tjetër është me logot e Leipzigut.

Madje edhe vetura e tyre dhe dhe veshja e qenit ka simbole të kësaj skuadre. Rrobat në shtëpi dhe në qytet poashtu kanë diçka të kësaj skuadre.