17:36 / E Hënë, 02 Dhjetor 2019

Qendra për Dobësim ‘Shkenda Dubova’ së shpejti edhe në Prizren

Qendra e Dobësimit ‘Shkenda Dubova’ tashmë ka krijuar një reputacion të mirë në Kosovë.

Rezultatet nga trajtimet e kësaj qendra kanë qenë efektive dhe kanë bërë që njerëzit me mbi peshë të ia besojnë humbjen e peshës kësaj qendre, transmeton Indeksonline.

Ajo tashmë pritet që së shpejti të hapet edhe në qytetin e Prizrenit.

Kjo qendër po kërkon 10 punëtor. Të gjithë ata që duan të aplikojnë duhet të dërgojnë CV në email adresë.

Preferohet që gjatë stinës së dimrit të humbet peshë pasi, pikërisht në këtë stinë njerëzit shtojnë më së shumti peshë./Indeksonline/