11:01 / E Hënë, 16 Prill 2018

Qeni i shurdhA�r gjen mA� nA� fund njA� shtA�pi, mA�son gjuhA�n e shenjave pasi u braktis 5 herA� (Foto)

Ivor, njA� qen i shurdhA�r u braktis pA�r pesA� herA� para se tA� ishte njA� vjeA�.

PA�r shkak tA� paaftA�sisA� sA� tij, askush nuk donte tA� kujdesej pA�r tA�. Ai u dA�rgua nA� RSPCA, ku stafi i qendrA�s i tregoj atij mjaft dashuri pA�r tA� ndihmuar Ivorin tA� mA�sonte pA�rsA�ri tA� besonte, transmeton Indeksonline.

Dhe nA� fund ai gjeti nA� shtA�pinA� e tij pA�rgjithmonA� me Ellie BromiloA�, i cili ka mA�suar Ivor-in pA�r t A� kapA�rcyer shurdhimin et ij.

Madje ai A�shtA� trajnuar pA�r tA� zgjeruar reportin e gjuhA�s sA� tij tA� shenjave.

Ai ka mA�suar pA�rmes gjuhA�s sA� shenjave, urdhrin pA�r A�do veprim./Indeksonline/