23:12 / E Mërkurë, 08 Maj 2019 / indeksADMonline

Qëroni pemët në shpejtësi e pa rrëmujë

Vera nuk është vetëm për rrezet e diellit, mirëpo edhe ngrënia e shumë ushqimeve të shijshme.

E çka mund të jetë më freskuese gjatë verës se një frut i ëmbël ?

Megjithatë, të gjithë e dimë që shkaktohet një rrëmuje e vogël derisa të qërojmë dhe të jenë të gatshme për tu ngrënë.

Më poshtë përmes fotografive mund të shihni si t’i qërojmë pemët më lehtë dhe më shpejt.