07:20 / E Premte, 22 Shkurt 2019

Qetësoni supet e forconi stomakun me këto këshilla

Planku i përkundërt është ushtrim i cili shtrëngon dhe forcon trupin.

Duke përdorur peshën e ushtruesit, aktivizohen të gjithë muskujt në trup, gjaku qarkullon më mirë dhe më shpejt në gjithë trupin, trupi furnizohet me oksigjen, shton masën muskulore.

Qe se çfarë mundet planku i përkundërt: