20:03 / E Martë, 31 Janar 2023 / shkelqim osmanaj

Qeveria mban mbledhjen e 122 në mënyrë elektronike, meren këto vendime

Qeveria e Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e 122-të të saj në mënyrë elektronike, në të cilën ka miratuar dy vendime:

Vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Legjislativ të Qeverisë së Republikës së Kosovës për vitin 2023, ku me propozimin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve është përfshirë në Programin Legjislativ për vitin 2023 edhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 08/L-193 mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për Vitin 2023; dhe

Vendimin për aprovimin e Programit për Reforma në Ekonomi 2023-2025. ​