09:07 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Qeveria miraton themelimin e Këshillit për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Me propozimin e ministrit të Inovacionit Besim Beqaj, Qeveria e Kosovës ka miratuar themelimin e Këshillit për Inovacion dhe Ndërmarrësi.

Ministri Beqaj bëri të ditur se ky këshill do të përbehet nga 15 anëtarë që do të përfshijnë të gjitha ministritë relevante ,odat ekonomike, përfaqësues të bizneseve, Komisionin për Arsim dhe Kuvendin.