09:19 / E Martë, 28 Maj 2024 / S Z

QKMF-ja e Klinës bëhet me EKG të re, donacion nga Kosova Med

 Qendra kryesore e mjekësisë familjare në Klinë (QKMF) “Nëna Terezë“,  është bërë dhe me një EKG të re. EKG-ja e re është sjell si donacion nga Kosova Med.

Drejtori i QKMF-së “Nëna Terezë“,  Gazmend Bojaj, i  cili e ka pranuar këtë donacion,  e ka falenderuar Kosova Med-in për këtë dhuratë për stafin shëndetësor të kësaj qendre.

“Falënderojme operatorin ekonomik Kosova Med, e cila dhuroi donacion nje EKG krejtesisht të re për QKMF “ Nënë Tereza “ në Klinë”, thuhet në njoftimin e QKMF-së në Klinë.