10:54 / E Mërkurë, 24 Janar 2018 / indeksADMonline

QKUK siguron shiritat e TOT për rregullim të urinimit të pakontrolluar

Në Klinikën e Urologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) po kryhet një ndërhyrje e cila rregullon urinimin e pakontrolluar.

Urinimi i pakontrolluar që njihet se stres incontinenca urinare, ka filluar të trajtohet me shumë sukses , përderisa QKUK ka siguruar shiritat e TOT që mundësojnë korrigjimin e saj.

Deri tani, ky shërbim është kryer rrallë në pamundësi të blerjes së tyre nga ana e pacientëve. Klinika e Urologjisë ka ekip të përgatitur dhe trajnuar për ta kryer këtë shërbim, andaj pacientët që kanë nevojë për këtë shërbim mund të drejtohen tek Klinika e Urologjisë në QKUK.

Temat: