12:01 / E Premte, 07 Shkurt 2020

Qysh me i marrë 2 rroga shtesë, brenda 24-orëve?

Merr deri në dy rroga shtesë të miratuara brenda 24-orëve përmes overdraftit në bankën ProCredit, i cili ofrohet për klientët privatë.


Overdrafti ofrohet me normën më të mirë të interesit në treg dhe klientët paguajnë interes vetëm për shumën e parave që shpenzojnë e asgjë më shumë. Paratë ju kalojnë në llogari rrjedhëse dhe mund t’i shfrytëzoni kurdo që ju nevojiten përmes blerjes me kartelë apo në bankomate.


Shembull: Nëse rroga juaj është 500€, pas miratimit nga banka ju mund të keni në llogari edhe 1.000 euro shtesë.


Apliko online KËTU apo telefono në qendrën e kontaktit 038|049 555 555.