12:00 / E Shtunë, 01 Prill 2023 / Gj. Sh

Qyteti zviceran që kufizohet me Francën dhe Gjermaninë

I vendosur pranë lumin Rin (Rhine), Bazeli është qyteti i tretë më i madh në Zvicër, mjaft i fuqishëm ekonomikisht e që kufizohet me Gjermaninë dhe Francën.

Tetë minuta larg Bazelit gjendet qyteti i bukur St Loius. Nëse udhëtoni në Bazel nuk duhet humbur mundësia për ta vizituar Colmarin francez ose qytetin e bukur gjerman Lörrach.

Bazeli është qytet i kulturës dhe artit me katedralen e bukur Munster e ndërtuar me burë ranor të kuq, me muze të njohur dhe me shumë gjelbërim.

Mos e humbisni mundësinë por rezervoni biletat me çmime të favorshme në Prishtina Ticket ku përfshihen këto shërbime: udhëtimi në destinacion, rezervimi i ulëses, çantë dore si dhe bagazh deri në 20 kilogram – pa kosto shtesë.

Rezervimet mund të bëhen edhe duke telefonuar në qendrën e thirrjeve të Prishtinticket në numrat në vijim:
���� +49 7621 9165 313
���� +41 61 510 06 86
���� +383 49 200 286
���� +46 470 580 944
���� +386 47 774 141
Me Prishtina Ticket dhe GP Aviation mund të udhëtoni edhe në drejtimet si vijon:
Prishtinë – Basel/Mulhouse;
Prishtinë – Düsseldorf;
Prishtinë – Stuttgart;
Prishtinë – Münster Osnabrück;
Prishtinë – München;
Prishtinë – Växjö-Smaland;
Prishtinë – Berlin Brandenburg;
Prishtinë – Nürnberg;
Prishtinë – Ljubljana.

Prishtina Ticket në vitin 2022 i besuan 365.357 pasagjerë, numër ky që përbënë 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Artikull i sponzorizuar