10:09 / E Martë, 28 Qershor 2022 / B O

Raporti i OKB për drogën: Shqipëria në vend të shtatë në botë për kanabisin

Një raport i zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogat dhe Krimet, e rendit Shqipërinë në vend të shtatë në botë për kanabisin gjatë viteve 2016-2019.

Shqipëria renditet pas vendeve si pas Maroku, Afganistani, Spanja, Holanda, Pakistani dhe Libanit, për origjinën, nisjen dhe kalimin transit të kanabisit.

Të dhënat e raportit bazohen në raportet për kanabisin e sekuestruar gjatë periudhës së viteve 2010-2020.