23:37 / E Diele, 12 Korrik 2020

Rastet e fundit me COVID-19 janë nga këto komuna

216 raste të reja janë konfirmuar së fundi si të prekur me COVID-19.

Kësisoj numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 4 mijë e 931 raste.

Rastet e fundit pozitive janë nga këto komuna:

Prishtinë 115 raste, komuna Drenas 16 raste, komuna Fushë Kosovë 16 raste, komuna Lipjan 14 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Mitrovicë 10 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Deçan 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Ferizaj, Klinë, Malishevë, Pejë, Rahovec dhe Viti.

Mos i humb