23:37 / E Enjte, 15 Nëntor 2018

Rastet kur nuk duhet të bëni seks

Të bësh seks cilësohet si njëra ndër gjërat më të mira. Por ka raste kur nuk duhet të bëni seks.

Sipas disa mendimeve të doktorëve ka raste kur më mirë është të ndaloni së bëri, transmeton Indeksonline.

Këto janë rastet ku nuk preferohet të keni marrëdhënie:

Kur keni ndonjë infeksion në sistemin urinarë

Edhe kur shëroheni nga infeksioni nuk duhet që menjëherë të kryeni marrëdhënie.

Kur hiqni qimet e padëshiruar të trupit

Arsyeja se pse nuk duhet të bëni menjëherë seks pasi që hiqeni qimet e padëshiruara sepse lëkura është më ndjeshme.

Të bëni seks kur jeni shtatzënë

Përkundër që fetusi është i mbrojtur, ka raste kur jeni shtatzënë që nuk duhet të bëni marrëdhënie pasi që mund të prishet membrana dhe mund të lëvizet planceta.

Mos kryeni marrëdhënie për të i ikur konflikteve

Të bësh seks për të bërë paqe me partnerin tuaj është ideja më e keqe.

Pas lindjes nuk preferohet të bësh seks

Pasi që të lindni duhet të prisni gjashtë javë për të bërë seks./Indeksonline/