Zgjidh gjuhën

Reçica raporton para Komisionit për Punë

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale sot do të mbajë mbledhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Takim me ministrin e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale Skënder Reçica

– Vonesat në përmbushjen e agjendës legjislative;

– Projeksionet buxhetore të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale për vitin 2019;

– Zbatimi i Ligjit për personat e dhunuar gjatë luftës;

  1. Të ndryshme.

Të fundit nga IndeksOnline