08:48 / E Martë, 02 Mars 2021 / FG

Rëndohet gjendja me Covid-19 në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Pejës aktualisht janë duke u trajtuar 46 pacientë me koronavirus, ndërsa prej tyre 36 janë në oksigjeno-terapi.

Në njoftim thuhet se prej tyre 9 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Në 24 orët e fundit, 316 pacientë kanë kryer analiza, dhe në total kanë bërë 4,644 analiza gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 8 operacione janë bërë gjatë ditës së djeshme.

252 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dhe nga këta 22 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

7 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Dy lindje kanë qenë normale 5 me prerje cezariane. Janë lindur 7 foshnje, 5 të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.