01:18 / E Martë, 07 Korrik 2020 / indeksADMonline

Revoltohet Roberti, flet për pagesën me vlerë prej 15 mijë euro të këngëtarëve

Këngëtarët paguhen 15 mijë euro për 20 minuta, kështu ka thënë Robert Berisha.

Teksa po flitej për këngët të ashtuquajtura moderne, e me përmbajtje banale në tekst, Roberti dha deklaratën e papritur dhe tha se këta këngëtarë paguhen deri në 15 mijë euro për 20 minuta performancë playback (zë i regjistruar).

Sakaq, Roberti sugjeroi që në YouTube, publikimi i këtyre këngëve të ndërpritet, sepse ato ndiqen nga shumë të mitur.