75 Mall Live Search
20:21 / E Premte, 14 Qershor 2024 / FR

Rexhepi takohet me përfaqësuesit e Shoqatës së Pensionistëve të Kosovës, u premtua mbështetje e plotë

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Emilija Rexhepi, gjatë ditës së sotme është takur me përfaqësuesit e Shoqatës së Pensionistëve të Kosovës, të kryesuar nga kryetari Nijazi Gashi.

Në këtë takim konstruktiv, pensionistët tanë kanë shprehur shqetësimet dhe propozimet e tyre për reformën e sistemit pensional.

U kam premtuar mbështetje të plotë për arritjen e qëllimeve të tyre.

Së shpejti planifikojmë një takim më të madh me Kryeministrin e Kosovës dhe Ministrin e Financave për të gjetur së bashku zgjidhjet më të mira për të gjithë pensionistët tanë.