20:03 / E Diele, 17 Tetor 2021 / A. M.

Rezultatet e zgjedhjeve lokale në të gjithë Kosovën

Procesi i numërimit të fletëvotimeve është përmbyllur të dielën në mbrëmje në të gjitha vendvotimet në Republikën e Kosovës. 

Rezultatet preliminare të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe rezultatet e subjekteve politike për Kuvende Komunale janë shfaqur në aplikacionin e KQZ-së.

Ka edhe raste kur nuk janë procesuar të dhënat nga disa vendvotime.

KLIKO LINKUN