10:04 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / Andronika

Rihanna flet për herë të parë pasi u konfirmua performanca e saj në “Super Bowl”

Lajmi se Rihanna do të përformojë në edicionin e vitit 2023 në “Super Bowl” ka gëzuar tej mase dhe emocionuar fansat e saj.

E emocionuar për këtë eksperiencë duket të jetë edhe vet ylli i muzikës.

Ajo ka folur për herë të parë pas lajmit dhe u kap në rrugë nga TMZ.

Ndërsa ajo u përpoq të mos binte në sy duke mbajtur syze dielli të trasha të zeza dhe flokët e saj të krehura drejt fytyrës, TMZ e kapi atë në parking.

Kur u pyet se si u ndje për performancën në shfaqjen e pjesës së parë të “Super Bowl”, këngëtarja e “Diamonds” u përgjigj: “Jam nervoze, por jam e emocionuar”.

Më pas intervistuesi pyeti se kë mund të sillte si të ftuar speciale, por këngëtarja e “Umbrella” thjesht ngriti supet.