16:07 / E Diele, 31 Maj 2020

Rikthehet taksi Roberti, nga nesër me standarde evropiane

Risi në Kosovë nga 1 Qershori.

Taxi Roberti rifillon punën me standarde të reja kundër Covid-19 me të gjitha masat duke filluar nga ndarja fizike e kabinës, maskat dhe dorëzat e vozitësve, njëjtë sikur në shtetet Europiane.

Thirrni pa pagesë #në080011199