20:47 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Ritakimi i ariut me ‘shokun’ e tij, emocione të rralla

Lidhja e njeriut me kafshët nganjëherë mund të jetë e pabesueshme dhe mjaftë e rrallë.

Kështu del të jetë edhe shoqëria e një njeriu me një ari, ku në një video të publikuar shihet ritakimi i tyre dhe shihet që ariu nuk e ka harrur ‘shokun’ e fëmijërisë.

Burri shihet se luan me ariun pa pasur fare frikë, po ashtu edhe ariut i pëlqen loja me të dhe të dy duken të lumtur./Indeksonline/.