22:13 / E Hënë, 28 Tetor 2019 / indeksADMonline

Robotët seksi fillojnë të marrin frymë

Robotët seksi që mund të “marrin frymë” me një zgavër robotike në gjoks, së shpejti mund të bëhen realitet.

Cloud Climax, prodhuesi me qendër në Mbretërinë e Bashkuar i AI-AITech, thekson se ka zhvillime të mëdha në modelin e tyre premium Emma.

Qëllimi është të mundësojë që roboti të lëvizë krahët dhe këmbët, në mënyrë që të mund të ecë.

Sidoqoftë, për këtë nevojitet ende kohë. Për momentin, në një përpjekje për ta bërë robotin sa më njerëzor, konstruktorët e tij duan ta lejojnë atë të “marrë frymë” ndërsa bën dashuri.

“Cloud Climax dhe AI-AITech punojnë në lëvizjet e krahut, ndërsa videoja më e fundit e Robotics DS Doll tregon lëvizjet e këmbëve. Me kalimin e kohës, Emma duhet të jetë në gjendje të lëvizë duart dhe të përdorë ‘gjoksin e saj të zgjuar’ të frymëmarrjes. Më në fund, ai duhet të përdorë këmbët dhe të ecë, ”thotë Sam White, menaxher i Cloud Climax, një firmë që përfaqëson edhe Robotics DS Doll.

Emma është kukulla e parë seksi me aftësinë për të përdorur inteligjencën artificiale. Ajo ka dalë në shitje këtë vit me një çmim 3,250 euro.

Prodhuesi u premton klientëve një “përvojë njerëzore”, që do të thotë se roboti do të jetë në gjendje të mësojë përmendësh veçoritë e përdoruesit, të bisedojë me ta. Konsumatorëve u ofrohet gjithashtu një zgjedhje e pamjeve të shumta të ndryshme të fytyrës dhe trupit të Emma.