14:07 / E Enjte, 06 Dhjetor 2018

Roboti fantastik që ua pastron toaletin

Roboti i quajtur Giddel është roboti ideal që do t’i nevojitej secilës familje. “Robotech” ka arritur të krijojë këtë robot që arrinë çdo pjesë te toaletit ta pastrojë.

Giddel vjen me sensorë të avancuar dhe mund të përshtatet në tualete të rrumbullakëta dhe të zgjatura.

Giddel përdorë teknologjinë e zgjuar për të punuar duke funksionuar edhe me koordinatat 3D./Indeksonline/

Temat: