23:17 / E Hënë, 02 Dhjetor 2019

Roger Federer do të bëhet personi i parë i gjallë që është pjesë e një monedhe

Roger Federer është një nga teniserët më të mirë në botë numri i trofeve të cilat i ka fituar është mjaftë i madh.

Mirëpo kësaj radhe ai do ketë edhe një sukses tjetër, ai do të jetë pjesë e monedhave zvicerane.

Portreti i tij do të jetë në monedhat prej 20 franga dhe ato 50 franga. Kjo u vendos pasi qeveria zvicerane e vlerësoi atë si personin më të njohur zviceran./Indeksonline/.