14:10 / E Mërkurë, 21 Shkurt 2018

Rrëfim: Bëjë seks me burrë të martuar i cili punon në firmë të babait, çfarë të bëjë!

Unë jam duke fjetur me një burrë të martuar nga firma e babait tim dhe unë thjesht nuk mund ta jap atë.

Kam rënë për një djalë të martuar – por problemi është se ai punon për firmën e babait tim.

Ne kemi seks fantastik sa herë që jemi së bashku, por e bëjmë më atë në fshehtësi, pasi babai im do të zemërohej, shkruan The Sun, përcjell Indeksonline.

Unë po fle me një burrë të martuar dhe jam shumë i dashuruar me të. I dashuri im është 43 vjeç, unë jam 23 vjeçe dhe punoj për babin tim.

Ky djalë i bën thirrje rreth një herë në muaj zyrtarisht, por gjithmonë ka kaluar më shumë kohë duke biseduar me mua sesa duhet. Gjërat u zhvendosën tek tekste dhe mesazhe me përmbajtje seksi.

Fillimisht e kishim marrëdhënie seksuale kur më kërkoi të darkonim me të një mbrëmje kur ai qëndronte në zonën tonë dhe babai im nuk ishte aty. Më në fund u ktheva në hotelin e tij.

Shtëpia e tij është në jug ndërsa unë jetoj në Midlands kështu që nuk mund të takohemi shumë shpesh.

Ne zakonisht shkojmë në një hotel në gjysmë të rrugës mes nesh, kështu që ne mund të bëjmë atë që na pëlqen për një ditë dhe një natë.
Ne përdorim shërbimin në dhomë për të na sjellë pije dhe ushqim. Është lumturi.

Unë nuk mund ta jap atë, sepse unë shoh një të ardhme me të.

Pas pak javësh, djaloshi im pranoi se ai ishte i martuar, por më siguroi se ata nuk kanë pasur marrëdhënie seksuale me vite dhe se ai nuk e do gruan e tij.

Unë kam rënë thellësisht në dashuri. Unë kam biseduar me të për të ardhmen, por ai thotë se nuk mund ta lërë gruan e tij derisa nuk jam në gjendje t’i kryej atij.

Këtë nuk mund ta bëj siç nuk mendoj se familja ime do ta miratojë. Prindërit e mi kanë ide të mëdha për të ardhmen time dhe do të ishin vërtet të zemëruar nëse do të shkoj me një burrë të martuar.

Por unë nuk mund ta jap atë si ai do të thotë çdo gjë për mua, shkruan The Sun, përcjell Indeksonline.