20:27 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / MSH

Rritet edhe më shumë “Pranvera Travel”, me zyre të reja në Gjilan

Mijëra mërgimtarë tashmë kanë rezervuar pushimet në punë për aranzhuar udhëtimet drejt vendlindjes.

Udhëtimin e tyre të sigurt ia kanë besuar kompanisë “Pranvera Travel”.

Kompania kosovare ofron udhëtime me autobusët më komod nga Gjermania. Udhëtimet organizohen nga shumica e lokacioneve në Gjermani, Pranvera Travel ofron komoditet dhe siguri për nisjet në Kosovë.

Kompania në fjalë është lidere edhe për aviobileta me çmime ekskluzive deri ne 30% zbritje.

E tani, ajo është edhe më afër udhëtarëve.

“Pranvera Travel” tani është edhe pranë gjilanasve, me lokacionin e ri te stacioni i autobusëve në Gjilan.

Kompania do të jetë në shërbim të të gjithë qytetarëve atje, duke bërë transportin e udhëtarëve dhe porosive që mund të kenë ata.

Për më shumë informacione, mund të kontaktoni në:

+383 49 688 098 Viber | WhatsApp

+383 48 688 098 Viber | WhatsApp

+383 49 119 111 Viber | WhatsApp (për porosi)

015510833831 Viber | WhatsApp

080316194997

Ose në zyret:

Pejë, stacioni autobusave

Gjakovë, stacioni autobusave

Prishtinë, stacioni autobusave

Gjilan, stacioni autobusave