12:34 / E Premte, 01 Korrik 2022 / k.v

Rritet numri i operacioneve në Klinikën e Neurokirurgjisë të QKUK-së

Është rritur numri i operacioneve në kuadër të Klinikës së Neurokirurgjisë të Qendrës Klinike Univeristare të Kosovës, njoftoi sot Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Bazuar në raportin zyrtar të operacioneve për gjashtë mujorin e parë të vitit 2022, vërehet rritje e numrit të operacioneve.

Për gjashtë muaj të parë të vitit 2022, janë kryer 282 operacione të ndryshme neurokirurgjike, 40 më shumë se në gjashtë muajt e vitit 2021.