16:08 / E Mërkurë, 19 Qershor 2019

Rruumbeje Ofertën e Kujtesa në Pejë

Me një super çmim, për vetëm 11.99 €, qytetarët e Pejës, mund të përfitojnë shërbimet premium të Kujtesa, të cilat i përmbanë kjo Ofertë.

Kujtesa sjell në shtëpitë e Qytetarëve të Pejës internet me shpejtësi deri në 300 Mbps, së bashku me ‘wireless modem’. Përveç kësaj, Oferta përmban deri në 2 resiverë me mbi 180 kanale argëtuese për dy televizorë si dhe platformën më të re të Kujtesa, aplikacionin KUGO TV së bashku me librarinë e pafund të filmave dhe serialeve të reja.

E patjetër që kësaj, Kujtesa i’a ka bashkangjitë edhe ligat më ekskluzive të Sportit Botëror, të cilat transmetohen në ‘high definition’, vetëm në platformën e Kujtesa. Këto liga përfshijnë: Champions League, Europa League, Super Liga Turke, Bundesliga Gjermane, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA dhe Euroligën e Basketbollit. 

Edhe kësaj radhe, për familjen tuaj, oferta përmban nga 4 numra të Zmobile, secili me nga 5€ mbushje.

Për të përfituar nga Oferta, qytetarët e Pejës mund të vizitojnë dyqanin e Kujtesa në qendër të qytetit, Rruga Mbretëresha Teutë.