21:06 / E Shtunë, 28 Prill 2018 / indeksADMonline

Ruani baterinë në iPhone me këto 3 veprime

Iphone është një ndër telefonat më të mirë në treg, por megjithatë të gjithë përdoruesit e tyre e dinë se nuk janë edhe aq të mirë kur bëhet fjala për ruajtjen e baterisë.

Më poshtë lexoni tri ide si mund ta ruani baterinë për një kohë më të gjatë:

Ndalni internetin

Kur nuk jeni duke e përdorur telefonin ndalni Wi-Fi që mos të ndizet drita kur ju vijnë njoftime apo mesazhe.

Përdorni “Airplane mode”
Kjo mundësi është e mirë për t’u përdorur kohë pas kohe dhe ndihmon shumë në zgjatjen e baterisë suaj.

Zvogëloni minutat e “Auto lock”
Ky veprim është i mirëseardhur edhe për sigurinë e telefonit tuaj, përveç për ruajtjen e konsiderueshme të baterisë.

Temat: