19:36 / E Mërkurë, 25 Janar 2023 / GF

Rukiqi: Arroganca e numrave ne aksion

Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka shkruar në rrjetin social facebook se Qeveria nuk është transparente pasi po miraton ligje pa diskutim publik dhe po mban sekret koeficientin e pagave.

”Arroganca e numrave ne aksion
Qeveria e jotransparences

  1. Miraton ligje pa diskutim publik
  2. Mban sekret koeficientet e pagave
  3. Ndryshon bazen (ben rivleresime paushalle te pronave), per llogaritjen e tatimit ne prone
    Me kete avaz, nuk eshte larg dita e rritjes te tatimeve dhe e shume vendimeve tjera arbitrare, qe na bejne me te pazhvilluar dhe me te varfer”, ka shkruar Rukiqi.