14:12 / E Enjte, 05 Dhjetor 2019

Rutina gjimnastikore që jua lehtëson ditën

Të bësh aktivitet fizik herët në mëngjes, jua lehtëson gjithë ditën që ju pret përpara.

Pra filloni ditën tuaj me aktivitet fizik për vetëm 8 minuta dhe ju do të jeni 8 orë më energjikë gjatë ditës.

Gjithë trupi, do të ndiejë më pak lodhje dhe dhimbje po ashtu trupi do të jetë më në formë.

Këto janë llojet e ushtrimeve: