07:34 / E Premte, 17 Janar 2020

Sa është madhësia mesatare e organit gjenital?

Shumë burra shqetësohen se organi gjenital i tyre është më i vogël se që duhet.

Një studim i cituar nga NHS i më shumë se 50,000 burrave dhe grave zbuloi se 45% e burrave do të donin një organ gjenital më të madh.

Por një përqindje e lartë e grave në raportin e profesorit Kevan Ëylie (85%) ishin të kënaqur me madhësinë e penisit të partnerit të tyre.

Cila është madhësia mesatare e penisit në Mbretërinë e Bashkuar?

Gjatësia mesatare e një penisi në Mbretërinë e Bashkuar është 5.16 inç kur është i ngritur, dhe 3.6 inç kur është i lëshuar, sipas një studimi të NHS./Indeksonline/