14:54 / E Hënë, 16 Prill 2018

Sanohet problemi nA� KEK [Foto]

Korporata Energjetike e KosovA�s e ka sanuar problemin teknik nA� Termocentralin Kosova B qA� po lironte tym tA� dendur.

ZA�dhA�nA�si i KEK-ut, Skender Bucolli nA� njA� prononcim pA�r Indeksonline ka treguar se ka qenA� vetA�m njA� problem teknik dhe se i njA�jti A�shtA� sanuar.

Ai ka dA�rguar edhe njA� fotografi ku dA�shmon se tani lirimi i tymit A�shtA� kthyer nA� suaza tA� normales.

a�?Ju njoftojmA� se KEK ka pas njA� problem teknik ku nga tymtari i TC-B-sA� A�shtA� shkaktuar njA� tym pA�r afA�rsisht 5 min. EkspertA�t tanA� e kanA� sanuar kA�tA� defekt nA� afat rekord dhe tani siA� mundA� tA� shihni nga foto gjithA�ka A�shtA� nA� suaza tA� normalesa�?, ka thA�nA� Bucolli./Indeksonline/